Alle activiteiten tijdelijk opgeschort

Aangezien door de overheid ons sociale onthouding is opgelegd en groepsbijeenkomsten worden ontraden, heeft het bestuur van Fotoclub Nepos Boxmeer besloten alle binnen-activiteiten van de fotoclub met ingang van 20 maart 2020 tot nader bericht op te schorten.
De in het jaarprogramma opgenomen buitenactiviteiten vinden wel doorgang. De avondbijeenkomsten zullen deels worden vervangen door Skype sessies. Hiermee hopen wij bij te dragen aan de bestrijding van  het Corona-virus. Indien de situatie wijzigt, zal het bestuur laten weten in welke vorm het jaarprogramma weer wordt opgepakt. Wij hopen op jullie begrip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.