Frank Weren

Mijn naam is Frank Weren, ben getrouwd (werenfotografie) en ik woon in Gennep.

Een grote hobby van mij is fotografie en als je weet dat ik drie voetballende zonen heb, begrijp je wel dat ik de laatste jaren regelmatig met mijn camera langs de voetbalvelden te vinden was om mooie acties vast te leggen.

In het begin was dit dus vooral van de teams waarin mijn zoons speelden, maar al gauw werd ik gevraagd om foto’s van andere wedstrijden en of sporten te maken.

Vanaf dat moment verschenen er dus regelmatig door mij gemaakte foto’s in diverse plaatselijke kranten en of regionale sportwebsites.

Dit laatste was natuurlijk leuk, maar ik bemerkte dat ik het ook leuk vond om eens een ander onderwerp of samen met anderen te fotograferen. Kort gezegd was ik op zoek naar meer fotografische uitdaging. Mede daarom heb ik mij aangesloten bij fotoclub NEPOS.

Doordat ik vind dat een beetje fotograaf zijn resultaten met anderen deelt, vond ik het tijd voor een eigen website. Op deze website staan dus door mij gemaakte foto’s. Dit onderverdeeld in Portret, Sport, Muziek en Vrij werk.

Ik zou het leuk vinden wanneer je de tijd neemt om deze te bekijken.

Mocht je mijn foto’s mooi vinden en dit dan evt. met mij te willen delen, gebruik dan het contactformulier van de website of like werenfotografie op facebook.  Door dat laatste blijft je ook op de hoogte van mijn activiteiten op fotogebied.

Uitrusting:

Camera’s: Canon 1000D en Canon 600D.

Objectieven: Canon 50mm 1.8, Sigma 120-400 mm 4.5-5.6, Tamron 18-200mm 3.5-6.3, en Canon 18-55mm kitlens 3.5-5.6.

Link website: //weren2.wix.com/werenfotografie