Geert Broeks

This content has been archived. It may no longer be relevant

Mijn naam is Geert Broeks, geboren en getogen in Sambeek. Ik woon echter al ruim 30 jaar in Boxmeer. Ik ben getrouwd met Thea en wij hebben 2 kinderen, Dennis en Sanne.
Mijn interesse voor fotografie is altijd al aanwezig geweest. Maar veel verder dan wat vakantiekiekjes en wat familiefoto`s op de automatische stand kwam ik nooit. Toch had ik al vrij snel een spiegelreflex camera. Eerst een Pentax ME super, en daarna, toen de digitale spiegelreflexcamera`s betaalbaar werden ben ik overgestapt naar de Nikon D40. Sinds begin 2014 heb ik een Nikon D5300 waar ik al heel wat plaatjes mee heb geschoten.
Sinds september 2013 ben ik lid van Nepos. En dat bevalt mij erg goed. Wat ik vooral leuk vind zijn de foto-uitstapjes met verschillende onderwerpen zoals herfst-, lente-, modellen- en avondfotografie. Maar ook de opdrachten voor thuis zijn leuk om te doen. Zoals het thema ´rond´ van vorig jaar. Dan moet je creatief zijn en van alles uitproberen. En daar leer je weer veel van. Ook is het fijn om te horen dat je collegafotografen je werk mooi vinden. Dat geeft je zelfvertrouwen en motivatie om door te gaan. En als ze het niet goed vinden dan vertellen ze waarom niet, dan kun je daar een volgende keer rekening mee houden. Maar ik hoor ook regelmatig nuttige dingen voorbij komen tijdens onze gezellige fotoclubavonden. En daar maak ik dan dankbaar gebruik van.
Kortom, ik ben blij dat ik lid ben geworden van Nepos. Ik ben veel meer (wel bijna elke dag) bezig met mijn hobby. En dit hoop ik nog heel lang te kunnen doen.

Voor Facebookleden is werk van mij op de volgende site te zien:

//www.facebook.com/geert.broeks