Hanny van der Linden

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Hanny van der Linden en fotografeer al verschillende jaren.

Op de basisschool van onze zoon ben ik enkele jaren schoolfotograaf geweest.

Kei leuk om de verschillende activiteiten van de kinderen op de foto vast te leggen. Eerst analoog en later digitaal. Zo nu en dan ga ik daar nog weleens foto’s maken. Ook bij het jeugdcarnaval ben ik met mijn fototoestel te vinden. Bij de voetbalclub van Vianen Vooruit maak ik de teamfoto’s en foto’s van de wedstrijden. Zo ben ik ook in contact gekomen met voetbalkiekjes en ga daar ook foto’s voor maken. Jeff vertelde enthousiast over Nepos. Ik heb een clubavond bijgewoond en dat is me goed bevallen.

Ik ben lid van fotoclub Nepos omdat ik het fijn vind om in clubverband met m’n hobby bezig te zijn. Ook wil ik graag nog het een en ander leren over de verschillende mogelijkheden van fotografie en het bewerken van foto’s.

Ik vind vele onderwerpen leuk zoals natuur-, portret-, sport- en macrofoto’s. Ook vind ik het leuk om onze vakanties vast te leggen en daarvan mooie fotoboeken te maken.

Ik fotografeer met een Nikon spiegelreflex.