Jeff Meijs

Graag wil ik mij voorstellen aan de bezoekers van de website van Nepos uit Boxmeer.

Als  ik dit stukje schrijf ben ik vijf jaar lid (2009)van NEPOS Boxmeer. In die vijf jaar heb ik met veel plezier de clubavonden bezocht. Terugkijkend kan ik wel stellen dat NEPOS een actieve vereniging is. Er passeerde op de avonden een breed scala aan foto’s en er was voor ieder wat wils. Ook werd er gefotografeerd op de avonden zelf,  van modellen tot aan tabletop, dus behoorlijk divers.
Lezingen over verschillende onderwerpen werden er voorgedragen.Leerzaam  waren de tips die er gegeven werden door de gastsprekers.
In die vijf jaar werden er “fototochten”georganiseerd. De laatste was in Kelkensbos te Nijmegen wat ging over lange sluitertijden. Enkele andere locaties van dit seizoen waren oa Bronlaak, de stuw in Well en GLOW Eindhoven. Samen fotograferen is leuk en leerzaam. Kom je problemen tegen dan is er altijd iemand die je wilt helpen. Door de kennis die ik de afgelopen vijf jaar heb opgedaan bij NEPOS ben ik op fotogebied flink gegroeid . Op de ontspanknop drukken en klaar is de foto dat is er niet meer bij.

In de weekeinden ben ik vaak te vinden langs de lijn op het voetbalveld.  De foto’s van het voetballen zijn te zien op mijn eigen site //voetbal-shoot.nl

De amateurfotografen uit de regio kan ik zeker aanraden om een keer op de club te komen kijken.

Jeff Meijs fotografie Hanny vd Linden