Jeff Meijs

Als  ik dit stukje schrijf ben ik (Jeff Meijs) ruim tien jaar lid (2009) van fotoclub  NEPOS Boxmeer. Terugkijkend naar de afgelopen tien jaar kan ik wel stellen dat de fotografen van NEPOS zeer actief zijn. Er werd heel wat op de druk bezochte avonden vastgelegd. Lezingen over verschillende onderwerpen werden er voorgedragen. De tips die werden gegeven door de gastsprekers waren zeer nuttig. In de afgelopen tien jaar werden er veel uitstapjes georganiseerd. Het laatste was naar De Tuinen van Appeltern. Kom je problemen tegen, dan is er altijd iemand die je wilt helpen. Door de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij NEPOS ben ik op fotogebied flink gegroeid. In de weekeinden ben ik vaak op het voetbalveld. Mijn kleinkinderen voetballen zaterdagochtend en dat leg ik op foto vast. Deze zijn te zien op mijn eigen site:
voetbal-shoot.nl
Amateurfotografen uit de regio kan ik zeker aanraden om een keer op de club te komen kijken.

Fotoclub NEPOS Boxmeer de club waar ontspanning en inspanning samengaan.