Alle activiteiten tijdelijk opgeschort

Aangezien door de overheid ons sociale onthouding is opgelegd en groepsbijeenkomsten worden ontraden, heeft het bestuur van Fotoclub Nepos Boxmeer besloten alle binnen-activiteiten van de fotoclub met ingang van 20 maart 2020 tot nader bericht op te schorten.
De in het jaarprogramma opgenomen buitenactiviteiten vinden wel doorgang. De avondbijeenkomsten zullen deels worden vervangen door Skype sessies. Hiermee hopen wij bij te dragen aan de bestrijding van  het Corona-virus. Indien de situatie wijzigt, zal het bestuur laten weten in welke vorm het jaarprogramma weer wordt opgepakt. Wij hopen op jullie begrip.

Fotograaf van het jaar

Over het verenigingsjaar verdeeld is op vier avonden de mogelijkheid geboden aan de leden een foto te presenteren die meeweegt voor de titel “Fotograaf van het jaar”. Door de aanwezige leden worden op deze avonden aan de foto’s punten toegekend. Degene die met zijn vier foto’s de meeste punten weet te vergaren wordt uitgeroepen tot “Fotograaf van het jaar”.
Daarnaast wordt op deze vier avonden per categorie een winnaar bekend gemaakt:

Fotograaf van het jaar 1e plaats:
Beste foto zwart-wit:                                   Geert Broeks

Fotograaf van het jaar 2e plaats:
Beste foto portret:                                    Henk Maas

Fotograaf van het jaar 3e plaats:
Beste foto architectuur:                                 Thea Barten

Beste foto macro:                                  Monique Strik

Click op foto om te vergroten